Nissan lanseaza noul JUKE


Lansat pe piață acum 9 ani Nissan Juke a fost ales de peste un milion de clienți din Europa. Noua generație Juke are argumente suficiente să fie un nou model de succes.

Noul Nissan Juke are o lungime de 4.210 mm , 0 lățime de 1.595 mm, 1.800 mm în înălțime și un ampatament de 2636 mm. Modelul asiatic oferă acum 5,8 cm în plus pentru pasagerii din spate și un volum al portbagajului mărit cu 20% față de generația anterioară până la 422 litri.

Pentru început Nissan Juke poate fi comandat doar cu un motor turbo pe benzină de 1,0 litri DIG-T cu trei cilindri, care dezvoltă 117 CP și 180 Nm. Unitatea poate fi cuplată la o transmisie manuală cu șase trepte sau la una automată DCT cu șapte trepte.

Noul Juke primește tehnologia ProPILOT prin intermediul cărea mașina poate accelera, frâna și mențin mașina în centrul benzii de circulație fără intervenția șoferului. Modelul asiatic primește și o gamă largă de sisteme de asistență, care include Emergency Braking, Traffic Sign Recognition, Intelligent Lane Intervention, Rear Cross Traffic Alert și Blind Spot Intervention.

Continuarea articolului pe Auto Bild.